ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Από το “1956” η επιχείρηση Αϊβαζόγλου κατασκευάζει δημιουργίες από ξύλο και μένει παραδοσιακά οικογενειακή δίνοντας τη σκυτάλη στην αμέσως επόμενη γεννιά. Σήμερα, ο Θεόφιλος Αϊβαζόγλου , o γιός της οικογενείας συνεχίζει την παράδοση αυτή και την αναπτύσσει παρουσιάζοντας μας το νέο κατάστημα παιδικών επίπλων. Η επιχείρησή μας ασχολείται με την κατασκευή επίπλων από το 1956. Τότε που ο παππούς Θεόφιλος ξεκίνησε με πολύ μεράκι τις πρώτες δημιουργίες του στο ξύλο και λίγα χρόνια αργότερα ο γιός του Μιχάλης μαθήτευσε δίπλα του και αγάπησε την τέχνη. Σήμερα και ο νεότερος Θεόφιλος συνεχίζει να δημιουργεί με μεράκι και τεxνογνωσία. Ασχολούμαστε με το έπιπλο καθώς η οικογενειακή επιχείρησή μας, καθιστούσε επιβεβλημένη ανάγκη την ενασχόληση αυτή.

Δωρεάν Μελέτη Χώρου

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε, εντελώς Δωρεάν, τις κατάλληλες λύσεις για την επίπλωση της κατοικίας σας. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα επίπλων και σχεδίων που διαθέτουμε, αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο. Κατόπιν, θα κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας για να συζητήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε στη διαμόρφωση της επίπλωσής σας σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του προσωπικού σας χώρου (με χρήση τελευταίας τεχνολογίας όπως δυνατότητα φωτορεαλιστικής απεικόνισης της επίπλωσής σας σε υπολογιστή).

ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα έπιπλα  ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ  έχουν 6 χρόνια εγγύηση όσον αφορά την Φθορά-Θραύση.

Η εταιρία ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα, τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη του χώρου. Πίσω από αυτή την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η εγγύηση των προϊόντων  ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 6 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταργηθεί, το   ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ θα το αντικαταστήσει-επισκευάσει με άλλο αντίστοιχης αξίας που ταιριάζει.

Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.

Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (ορθοστάτες, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετώπες, επιφάνειες γραφείων, κρεβάτια, κουκέτες, καναπέδες, τραβέρσες, μηχ. Συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας – συναρμολόγησης)

Εάν πρόκειται για στρώμα, ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:

 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος αυτού από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα)
 1. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο
 1. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα
 1. Υποχώρηση επιφανείας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεις (π.χ. χοροπηδητά)
 1. Χρήση Χημικών καθαριστικών
 1. Υποχώρηση επιφανείας – σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.
 1. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτημένο προσωπικό τηςΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ (π.χ. μεταφορικές εταιρίες).

Πιο Αναλυτικά:

 • 6ετή τα έπιπλα από ξύλο Οξιά – MDF με καπλαμά δρυς – ανεγκρέ –καρυδια (όσον αφορά τη σταθερότητα και την αντοχή του επίπλου και της συνδεσμολογίας του)
 • 6ετή τα χρωματιστά μέρη (π.χ. λάκες χρωματιστές – όχι λευκές)
 • 4ετή μηχανισμοί συρταριών, μεντεσέδες από πορτάκια
 • 2ετή τα λουστραριστά έπιπλα (π.χ. σε δρυς καπλαμά και ανεγκρέ λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος-φως)

 

Είσοδος / Εγγραφή
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Καλάθι 0