Πολιτική Επιστροφών

Η επιστροφή των προιοντων που κατα την παραγγελιας σας ενημερωθηκατε τηλεφωνικα οτι ήταν ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2421066823 και στο email επικοινωνιας info@epiploaivazoglou.gr.

 Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις: 
–  Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία. 

 Για τα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής εκτός και αν έφτασαν στο χώρο σας χτυπημένα, ή ελαττωματικά προϊόντα απο την εταιρεία μεταφορών.

Είσοδος / Εγγραφή
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Καλάθι 0