Ακυρώσεις Παραγγελιών

Για ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της είτε να την επιστρέψετε μετά την παραλαβή της εντός 14 ημερών, καλώντας στο 2421066823 είτε με αποστολή e-mail στο info@epiploaivazoglou.gr Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 7 ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη, εφόσον η παραγγελία προπληρώθηκε με κατάθεση στην τράπεζα, είτε με ακύρωση της συναλλαγής εφόσον η πληρωμή ήταν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Στην επιστροφή χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής τα οποία κρατούνται από το προπληρωμένο ποσό της αρχικής αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, ο πελάτης δεν χρεώνεται καθόλου με έξοδα.

–  Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών.
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. 

Διεύθυνση Επιστροφών:

Επιπλο Αιβαζογλου

Εθνικων Αγωνων 33

Νεα Ιωνια Βολος

ΤΚ 38334

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

2421066823

Είσοδος / Εγγραφή
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Καλάθι 0